loader

Košarica

Član našeg tima javit će vam se u što kraćem roku vezano za upit/ponudu koju nam pošaljete sa više detalja o cijenama, dostupnosti proizvoda i dostavi.

Trenutno nemate proizvoda u košarici!

Provjerite našu ponudu visokokvalitetnih proizvoda svjetski poznatih brendova

Topcon logoKingspan logoDESO logo

Kingspan spremnici za vodu i kišnicu

Aqua Bank

kingspan aqua bank spremnici
Kingspan logo

Kingspan spremnici za vodu

Kingspan AquaBank

Spremnici AquaBank izrađeni su od visokokvalitetnog polietilena i posebno je dizajniran kako bi bio otporan na mehaničke udare i njihov utjecaj, na ekstremne i promjenjive vremenske uvjete i na UV zračenje - dok pri tome nudi široki raspon opcija kako bi zadovoljio sve korisnike.

Prednosti polietilenskih spremnika je u tome što oni ne korodiraju, otporni su na vremenske uvjete, nije ih potrebno dodatno održavati jednostavno se prevoze i montiraju. Kingspan spremnici su poznati po tome što su izrađeni od jednog dijela te nemaju spojeve, a time ni varove niti su ljepljeni.

Kompletna paleta spremnika za skladištenje vode sada je dostupna u izvedbi s jednom stijenkom kapaciteta 15000 - 28000L.

Spremnici za sve situacije

Spremnici za vodu visoke kvalitete

Nudimo jednostjenčane spremnike za vodu različitih zapremina za razne situacije. AquaBank je vaše najbolje rješenje za skladištenje vode. AquaBank ima crnu stijenku koja je izrazito korisna jer:

  • Sprječava razvoj i cvjetanje algi

  • Održava oborinske vode u boljem stanju

  • Pomaže zagrijati vodu

AquaBank spremnici

Kingspan spremnici za vodu

AquaBank usporedba modela

Opis/kapacitetAquaBankAquaBankAquaBankAquaBank
IzgledAquaBank 1AquaBank 2AquaBank 3AquaBank 4
Zapremina15000L20000L22000L28000L
Promjer2950mm2480mm2480mm2480mm
Visina2750mm4590mm4990mm6190mm
Pristupni poklopac od 24”
Izlazni otvor na dnu od 2” opremljen kuglastim ventilom od kromiranog mjeda
Izlazni odsisni otvor
2” kuglasti ventil

Dodaj u ponudu

Postavke kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Ukoliko ste se predomislili i želite promjeniti svoje preferencije, slobodno to učinite ovdje. Status prikazuje vaš trenutačni odabir.


STATUS:

Kolačići su zabranjeni