loader

Košarica

Član našeg tima javit će vam se u što kraćem roku vezano za upit/ponudu koju nam pošaljete sa više detalja o cijenama, dostupnosti proizvoda i dostavi.

Trenutno nemate proizvoda u košarici!

Provjerite našu ponudu visokokvalitetnih proizvoda svjetski poznatih brendova

Topcon logoKingspan logoDESO logo

Japanska preciznost

Topcon moderna poljoprivreda

kingspan aqua bank spremnici

Topcon precizna i moderna poljoprivreda

Japanska preciznost

Pružamo vrhunska cjelovita poslovna rješenja za poljoprivrednu industriju integriranjem visokoprecizne mjerne tehnologije, softvera i podataka.

Za poljoprivrednike velike i srednje veličine: Rasti bez granica izazov je kako bi dobili više iz svog rada. Topcon uklanja prepreke rastu pružanjem proizvoda, usluga i podrške kako bi se omogućila veća učinkovitost, precizna rješenja i veći nadzor nad Vašim minulim radom. Želimo Vaše povjerenje da s Topconom možete biti učinkovitiji i profitabilniji sa svojim trenutnim poslovanjem ili „povećati površinu“ s Topconom.

Agronomima, nutricionistima životinja: Rasti bez granica obećanje je većih podataka i uvida koje generiraju, prikupljaju i dijele Topcon proizvodi. Ne postoji ograničenje načina na koji im Topcon može pomoći da dodaju vrijednost svojim klijentima.

Topcon logo

U tvrtki Topcon Agriculture posvećeni smo pomaganju uzgajivačima, trgovcima i partnerima da maksimiziraju svoje poslovanje razvojem integriranih rješenja i usluga koje generiraju, bilježe i dijele podatke. S tim podacima naši klijenti imaju uvid u donošenje ispravnih odluka kako bi maksimizirali svoje poslovanje i rasli bez ograničenja.

Zemlja je konačna, ali mogućnosti su beskrajne. Maksimalno iskoristiti taj potencijal je ono što nas pokreće. Stoga neprestano zamišljamo nove načine da našim uzgajivačima pružimo tehnologiju i uvide koji su im potrebni kako bi povećali svoj prinos, dobit i povećali svoje poslovanje. To znači sposobnost rasta s većom učinkovitošću i manje prepreka - veća povezanost i manje nagađanja s više vida i manje odmaka. Sa svakim izlaskom sunca, postoji nova prilika da naučite više, napravite više, gurate jače i bavite se pametnijom poljoprivredom. Na to mislimo kad kažemo "Rasti bez granica".

Topcon sustavi

Pozicioniranje i navođenje

GNSS prijemnici i kontroleri

Konzole za kabinu

Korekcija signala

Povezivanje i prijenos podataka

Topcon AGS-2 prijamnik

Budućnost vašeg pozicioniranja

Dizajniran da odgovara gotovo svim vrstama poljoprivrednih strojeva, marki i modelu, AGS-2 prijemnik i kontroler upravljanja kombiniraju upravljanje provjereno na terenu s vodećim mrežnim prijemom i praćenjem. Potpuno sposoban u bilo kojoj primjeni, AGS-2 standardno dolazi s uslugama korekcije DGNSS-a i lako se može nadograditi na vodeću preciznost koristeći NTRIP i opcionalni Topcon CL-55 RTK radio uređaj za povezivanje s cloudom.

Topcon AGS-2 prijamnik

Topcon AGS-2 Mogućnosti

Funkcionalnosti

 • Vodeći prijem i praćenje kanala/konstelacije (226 Universal Tracking Channels™ tehnologija)
 • Skalabilna točnost, uključujući pristup cijelom nizu usluga korekcije
 • RTK pomoćna tehnologija (Topnet Live Skybridge)
 • Vrhunski hardver (najnoviji čipset, IP6K ocjena)
 • Snažan Horizon OS u kombinaciji s našim X-Family konzolama
 • Fleksibilnost sučelja (ISO-UT, NMEA0183 i NMEA2000)
 • Paket kompatibilnih Topcon rješenja
 • Integrirani upravljač za upravljanje

satelitsko praćenje

Pametno i precizno

Dizajniran sa Skybridge RTK asistivnom tehnologijom, AGS-2 pruža bolje satelitsko praćenje i RTK prijelaze za dosljednu točnost tijekom pogođenih uvjeta. Kombinirajte ga s našim vrhunskim korisničkim sučeljem kroz Horizon OS i X-Family konzole, koje imaju mogućnosti koje su jednostavne za korištenje po "plati po potrebi" principu i pristup cijelom rasponu senzorske i kontrolne tehnologije. AGS-2 je idealan prijamnik za bilo koju primjenu koja zahtijeva automatsko upravljanje, uz dodatnu prednost podataka o pozicioniranju za povezane zadatke.

Topcon AES-35 volan

Topcon AES-35 volan

Precizno upravljanje otporno na vremenske uvjete za svaki stroj

AES-35 Precizni električni upravljački sustav podiže naknadno ugrađeno automatsko upravljanje na sljedeću razinu. Nudi osnovno upravljanje onima koji teže rezultatima visoke točnosti i punu kompatibilnost s našim prijamnicima za automatsko upravljanje i konzolama X-obitelji.

Sada otporan na vremenske uvjete i potpuno sposoban u okruženjima s otvorenom kabinom, zajedno s niskoprofilnim OEM dizajnom i pojačanim motorom s visokim zakretnim momentom, AES-35 nudi hidrauličke performanse u univerzalnom, električnom paketu. Kompatibilan je s gotovo svim poljoprivrednim strojevima na tržištu, uključujući traktore, prskalice, posipače, kombajne i kombajne.

Univerzalna kompatibilnost

 • Odgovara gotovo svakom ag stroju na tržištu
 • Idealno za vozila koja nisu spremna za upravljanje i specijalna vozila
 • Kompatibilan sa svim Topcon konzolama i prijamnicima za upravljanje

Dizajn otporan na vremenske uvjete

 • IP65 ocjena, napravljena za okruženja s otvorenom kabinom

Robusna funkcionalnost

 • Električni motor visokog zakretnog momenta, nudi i naprijed i natrag
 • Vodeće električne performanse velike/niske brzine u industriji
 • Mogućnost RTK pozicioniranja (ponovljivost 2 cm, prolaz do prolaza)
 • Opcijski senzor kuta kotača za poboljšane performanse

Jednostavan za korištenje

 • Jednostavan za instalaciju i kalibraciju
 • Jednostavan za prijenos između strojeva

TOPCON konzola X25

Snažna konzola za kontrolu aplikacija i autosteering

X25 ima iste zaslonske navigacijske izbornike prilagođene farmerima, mini-prikaze povuci i ispusti i nadzornu ploču koju može konfigurirati korisnik. Ova robusna, pouzdana jedinica jednostavna je za korištenje, s ISO kompatibilnošću i trima simultanim funkcijama prikaza na zaslonu.

 • 8,3” zaslon osjetljiv na dodir
 • Moderan i jednostavan za korištenje Horizon operativni softver
 • Kompletan skup značajki za cijeli ciklus usjeva
 • ISO-UT kompatibilan
 • Integracija digitalnog upravljanja farmom (TAP).
Topcon konzola X25

Topconov softver za konzole

Horizon Software donosi neusporedivu funkcionalnost i jednostavnost korištenja

Horizon je razvio Topcon kao jedinstveno korisničko sučelje za poljoprivredne aplikacije koje nudi jednostavno sučelje s bilo kojom od Topcon X obiteljskih konzola. Horizon omogućuje korisnicima da se kreću s jedne konzole na drugu i i dalje iskuse iste poglede, gumbe i intuitivno sučelje. Omogućuje farmi ili tvrtki prilagođenih aplikacija da svi njihovi zaposlenici budu sposobni upravljati bilo kojom od njihovih konzola Topcon X Family u bilo kojem vozilu.

Topcon X35 konzola

Topcon X35 kabinska konzola

Robusna i intuitivna kontrola, obrada tla kroz žetvu

X35 je moćna konzola, ali jednostavna za učenje i korištenje. Zajedno s našim rješenjima za navođenje, senzor i kontrolu te povezivost, postavlja letvicu za sučelja za preciznu poljoprivredu.

 • Moderan i jednostavan za korištenje Horizon operativni softver
 • Kompletan skup značajki za cijeli ciklus usjeva
 • ISO-UT kompatibilan
 • Integracija digitalnog upravljanja farmom (TAP).

Topcon XD i XD+ kabinske konzole

Prilagodljiva sposobnost

Dizajnirane imajući na umu budućnost, konzole s ekranom osjetljivim na dodir Topcon XD i XD+, uključujući obnovljeni vlasnički (Horizon) softver i integraciju Topcon Agriculture Platform (TAP), omogućuju prilagodbu pune značajke. Kupci mogu optimizirati ulaganje plaćajući samo mogućnosti koje su im potrebne.

Standardne značajke uključuju smjernice, zadatke, ISO-UT i TAP tržište. Sve dodatne značajke Horizon OS-a lako su dostupne i otključane korištenjem TAP-a putem konzole ili osobnog uređaja.

Zajedno s Topcon prijemnicima, upravljanjem i uslugama korekcije; nova razina prilagodbe omogućuje fleksibilna rješenja za usmjeravanje, po pravoj cijeni. Osim toga, s kompletnim skupom značajki Horizon OS uključujući kompatibilnost s cijelim rasponom senzora Topcon i tehnologijom upravljanja aplikacijom, XD/XD+ je spreman čak i za najprogresivnije operacije.

Topcon XD i XD plus konzole

Horizon OS v5

Poboljšani operativni softver

Ažurirani Horizon OS (v5) je učinkovitiji, modularniji i poveziviji. Dizajniran sa svježim izgledom koji nadopunjuje glatko iskustvo, drastično pojednostavljuje postavljanje za ključne operacije, uključujući novu dan/noć značajku za optimizaciju vidljivosti. A sada uz potpunu povezanost s Topcon Agriculture Platformom (TAP), možete jednostavno upravljati podacima i otključavanjem značajki, pojednostavljujući dosad dosadne radne tijekove.

Korekcija signala za vrhunsku preciznost

Globalna GNSS korekcija

Topnet Live je usluga GNSS korekcije u stvarnom vremenu koja isporučuje visokokvalitetne podatke GNSS prijamnicima diljem svijeta. Servis se prodaje putem naknadnog tržišta, integratora sustava i OEM kanala, a usluga se može primjeniti u geodetskoj obradi, građevinarstvu, GIS-u, mapiranju i poljoprivredi. S pojavom uređaja s omogućenim IoT-om, usluge korekcije nude besprijekorno povezivanje mnoštvu drugih industrija.

Potpuno kompatibilan sa svim modelima rovera koji podržavaju mrežu, dostupan je širok izbor pretplatničkih opcija za jednostavan pristup putem web stranice Topnet Live. Topcon Positioning Group upravlja i nadzire sve mreže Topnet Live. Topconovi geodetski stručnjaci i profesionalni standardi osiguravaju isporuku visokokvalitetnih korekcijskih podataka svakom GNSS prijamniku.

Slika pokrivenosti Topnet LIVE-a

Topcon korekcija

Pregled tehnologije

Kako bi osigurao preciznu točnost pozicioniranja, GNSS prijamnik mora kompenzirati netočnosti uzrokovane satelitskim konstelacijama, hardverom prijemnika i atmosferskim uvjetima. Te se netočnosti mogu izračunati mrežom fiksnih referentnih stanica koje neprestano primaju GNSS podatke.

Ova informacija o korekciji se zatim emitira GNSS prijamnicima kao usluga. Topnet Live je Topconova GNSS usluga korekcije i sastoji se od mreže referentnih stanica, softvera za izračun korekcija i usluge emitiranja korekcija.


Metode pozicioniranja

Topcon upravlja i nadzire sve Topnet Live referentne mreže

Kinematsko pozicioniranje u stvarnom vremenu

RTK pozicioniranje

RTK je metoda za poboljšanje preciznosti podataka o položaju dobivenih iz satelitskih sustava pozicioniranja. RTK djeluje kroz mrežu lokalnih postaja koje se isplaćuju diljem zemalja. RTK s jednom bazom osigurava korekciju bilo s određene referentne stanice ili s najbliže, dok mrežni RTK isporučuje korekciju s više stanica u lokalnoj mreži.

Pozicioniranje precizne točke

PPP pozicioniranje

PPP je metoda za izračunavanje preciznih položaja na razini centimetra pomoću jednog prijamnika u globalnom referentnom okviru. PPP pruža visoku točnost sa sporijom brzinom pokretanja, ali pruža uslugu bilo gdje na planetu, neovisno o lokalnim mrežama.

najbolje od RTK-a i PPP-a

Topnet LIVE

Mrežna RTK točnost i brzo vrijeme pokretanja

Realpoint

Topcon mapa pokrivenosti RTK signalom

Vrsta ispravka/isporuka

RTK putem mobilne mreže

Pokrivenost

Regionalna

Točnost

2 cm

Vrijeme inicijalizacije

Sekunde

Prigodna primjena

Geodetska istraživanja, konstrukcija, upravljanje strojevima, poljoprivreda, OEM, industrijski IoT i autonomna robotika


PPP usluga bilo gdje na planeti, neovisno o lokalnim mrežama

Starpoint i Starpoint Pro

Topcon mapa pokrivenosti PPP signalom

Vrsta ispravka/isporuka

Ispravka sa satelita

Pokrivenost

PPP putem L-pojasa

Točnost

Obična: 50 cm
Pro: 3 cm

Vrijeme inicijalizacije

Redovno: < 5 minuta
Pro: < 20 minuta

Prigodna primjena

Poljoprivreda, OEM, istraživanje u udaljenim područjima, automobilska industrija, industrijska IoT autonomna robotika


Pruža i održava točnost položaja u slučaju prekida RTK usluga

Skybridge

Topcon mapa pokrivenosti Skybridgeom

Vrsta ispravka/isporuka

Ispravka sa satelita

Pokrivenost

Regionalna ili lokalna

Točnost

Ispuna za RTK

Vrijeme inicijalizacije

Besprijekorno Aktivira se automatski po potrebi

Prigodna primjena

Geodetska, građevinska i poljoprivredna

Emitiranje

Topnet Live korekcijska usluga emitira se primateljima korisnika na dva načina:

 • NTRIP - Internet, obično pomoću podatkovne veze na SIM kartici mobilnog telefona
 • L-Band - Izravno emitiranje sa satelita

Kupci imaju obje opcije i mogu koristiti ono što im najviše odgovara.

Podatkovne usluge

Kao dodatna usluga, sirovi podaci (RINEX) s mreža dostupni su za preuzimanje. Postoji i online usluga obrade ispravaka za specijalističke prijave.

Stalna pokrivenost

I RTK i PPP nude prednosti i nedostatke. Zato je Topcon dizajnirao i razvio uslugu kako bi svojim korisnicima omogućio pristup oba sustava istovremeno, čak i automatski prebacujući se između njih kako se mijenja prijem. To znači da korisnik uvijek ima najbolje od oba sustava i uistinu globalnu uslugu.

Potpuna konstelacija

Mreža referentnih stanica Topcon koristi sva četiri GNSS satelitska sustava: GPS, GLONASS, Galllieo i BeiDou. To osigurava najbolju točnost i pouzdanost, koja se često naziva usluga potpune konstelacije.

Postavke kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Ukoliko ste se predomislili i želite promjeniti svoje preferencije, slobodno to učinite ovdje. Status prikazuje vaš trenutačni odabir.


STATUS:

Kolačići su zabranjeni